Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, eidooier, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, sambal oelek, sjalot, suiker, tomaat, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit Plenty:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Lunch / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie: