Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Miss Fromage:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: