144 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroensapcrème fraîchedroge witte wijneigroentebouillonkastanjechampignonskippenbouillonknoflooknootmuskaatoliepaddestoelparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotslagroomtijmuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met champignons

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, champignon, champignonsoep uit pakje, citroensap, kip, koffieroom, olijfolie, ui, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Champignon-roomsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met champignons en sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Champignons, beef wellingtons en crostini’s

Ingrediënten:
ei, bladerdeeg, blauwe bessen, bosvruchtenjam, champignons, eigeel, flat iron steak, grof zeezout, olijfolie, slagroom, ossenhaas, paneermeel, roomboter, serranoham, stokbrood, tijm, knoflook, truffelmayonaise, uien, verse geitenkaas, peper en zout

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Stroganoff

Ingrediënten:
boter, brandy, champignon, cognac, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, porcini, rijst, room, seitan, sjalot en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / rijst / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Konijnfricassee

Ingrediënten:
bouquet garni, champignon, eierdooier, geklaarde boter, kippenbouillon, konijn, olie, peper, room, verse salieblaadjes, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Champignonsoezen - bigné ai funghi

Ingrediënten:
boter, champignon, emmentaler, olijfolie, peper, slagroom, soezen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kreeft, gegratineerd "Catharine"

Ingrediënten:
boter, champignons, cognac, double cream, kreeft, olijfolie, saffraan, sauce américaine, sjalot en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...