Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Kalfspoot met poulettesaus
- Ingrediënten:
- beurre manié, bouquet garni, citroensap, court-bouillon, eidooier, double cream, kalfspoot, peterselie, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemkool, boter, brood, ei, fruit, groente, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, kruiden, kruidnagel, olie, olijfolie, paprika, peper, prei, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water, witte wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Basisrecept uit De kunst van het koken: