Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Moegalgal (Gestoofd lams- of kalfsvlees)
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsvlees, knoflook, lamsvlees, peper, vlees en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, eidooier, fruit, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2: