Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, citroensap, eidooier, gember, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, olie, olijfolie, paneermeel, peper, plantaardige olie, rundergehakt, specerijen, tomaat, ui, vet, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Pannenkoeken: