Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Aardappelkugel met kool
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout
- Keuken:
- Duits / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groenten en aardappels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groente, hamburgers, knoflook, kool, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit The big green egg book:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: