Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Uova sode con aglio - Hardgekookte eieren met knoflook
- Ingrediënten:
- ei, knoflook, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Arabia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Brunch / lunch uit Nopi:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table: