99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembouilloneifilodeeggroentebouillonkaasknoflookmelknootmuskaatolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomspinaziesuikertijmuivleeswaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Wortelpuree met karwijzaad en feta

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, feta, karwijzaad, pitabroodje, verse munt, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Crêpes met vijgen en feta

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eieren, feta, melk, olijfolie, peper, pesto, tapenade, vijgen en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:

Maïscakejes met rode biet-appelsalade

Ingrediënten:
bakpoeder, banaansjalot, basilicum, basilicumcress, bieten, bloem, boter, citroensap, diepvriesmaiskorrels, dragon, ei, feta, gemalen komijnzaad, granny smith, griekse yoghurt, grof zeezout, knoflook, maiskolven, olijfolie, peterselie, selderijzaad, valdespino sherryazijn, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Portobello's met parelgort en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, feta, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paars basilicumblad, paarse basilicumcress, parelgort, peterselie, portobello's, radijscress, tijm, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Quinoa Boerenkoolkoekjes

Ingrediënten:
boerenkool, boter, ei, kaas, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, quinoa, rode chilipeper, suiker, peper, yoghurt en zout

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

polentarepen met paddenstoelen

Ingrediënten:
artisjokharten, balsamicoazijn, champignons, kruiden, kaas, groentebouillon, kappertjes, kerstomaat, kruidenboter, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, knoflook en zout

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Gnocchi met rucolaboter

Ingrediënten:
citroen, gnocchi, kaas, kappertjes, olie, peper, rucola, knoflook, boter en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Cannelloni Gevuld Met Ricotta En Mortadella

Ingrediënten:
bloem, boerenbrood, boter, brood, broodkruimels, cannelloni, eieren, fruit, peterselie, gele ui, kaas, knoflook, knoflook, lasagnevellen, melk, mortadella, muskaat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, taleggio, tarwebloem, zout, ui, volle melk, water, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Brunch / diner / lunch / buffet / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De (perfecte) man in de keuken:

Uien-en-fetataart

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladerdeeg, bloem, boter, bruine basterdsuiker, feta, meel, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, ui, zeezout en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Gözleme

Ingrediënten:
bosui, boter, feta, klaproosblad, malve, olijfolie, paardenbloemblad, peper, piment, platbrooddeeg, rucola, snijbiet, water, zout en zuring

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:

Cannelloni op Catalaanse wijze - canelones a la catalana

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, half-om-halfgehakt, kaas, kipfilet, kippenlever, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, prei, tijm, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / voorgerecht uit Grieks koken:

Kaasdriehoekjes

Ingrediënten:
boter, ei, feta, filodeeg, mozzarella, olijfolie, peper en ricotta

Keuken:
Grieks
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Uiensoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, foelie, gerookt spek, groentebouillon, kaas, laurierblad, peper, slaolie, stokbrood, vleesbouillon en zout

Keuken:
Frans / Duits / Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Spruitjes met uitjes uit de oven

Ingrediënten:
boerenboter, ei, kaas, melk, nootmuskaat, olie, spruitjes, ui, volkorenbrood, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Vis-b'stilla

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, filodeeg, gele paprika, olijf, rode paprika, groene paprika, kaas, knoflook, melk, mihoen, peper, peterselie, sambal, ui, witvisfilet, wortel, zeevruchten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...