44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencognacdroge witte wijneijeneverbeskippenbouillonknoflookkonijnkruidnagellaurierbladnootmuskaatoliepancettaparelhoenpeperrode wijnrozemarijnslagroomuiwaterwortel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Wild zwijnsrug

Ingrediënten:
appelsap, bloem, jeneverbes, kruidnagel, olie, paprikapoeder edelsusz, vet spek, vossebessengelei, wildbouillon, wildzwijnsrug, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gebraden wilde eend

Ingrediënten:
aardappelmeel, appel, bouillon, doorregen spek, jeneverbes, laurierblad, olie, rode wijn, slagroom, ui, wilde eend, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Reerugfilet met
 gratin dauphinois en morieljes

Ingrediënten:
aardappel, boter, jeneverbes, knoflook, marjolein, melk, morielje, nootmuskaat, olijfolie, peper, reerug, room, tijm en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Wild zwijn met saus - cinghiale in salsa

Ingrediënten:
boter, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, pancetta, peper, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wild-zwijnbout, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Herten Biefstuk Met Cassiscompôte

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, cassisbessen, cognac, hertebout, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maldon zeezout, olijfolie, rozemarijn, roze peperkorrels, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Gebakken hertenlende - schotse risotto - fazantenhachee

Ingrediënten:
boter, cheddar, fazantenborst, gerookt dooregen spek, goudse kaas, hertenlende, jeneverbessen, kippenbouillon, kippenlevers, koolraap, marmelade, meiraap, olijfolie, parelgort, peper, peterselie, philadelphia-roomkaas, prei, rode ui, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, wild, wortel, zachte kaas en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Kwartelspiesjes - zalige knolselderij & venkel

Ingrediënten:
boter, ciderazijn, cumberlandworstjes, gerookt dooregen spek, honing, knoflook, knolselderij, kwartel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peer, peper, rozemarijn, tijm, venkel, yoghurt, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Kwartel gebakken in Turks brooddeeg met pistachesaus

Ingrediënten:
bloem, citroen, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, gemalen groene kardemom, gemalen komijn, knoflook, kwartel, olijfolie, oranjebloesemwater, pistachenoten, verse bladpeterselie, verse munt, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Reebout met rode-bessensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, cognac, hertenvlees, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pittige rode wijn, reebout, rode-bessengelei, sjalot, verse tijm, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:

Cake met konijn en morilles

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, gedroogde morilles, jong belegen kaas, konijnfilet, melk, olijfolie, peper, sojaolie en zout

Soort:
salade / quiche / wild
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

wildzwijnsbraad

Ingrediënten:
boleten, boter, botten van zwijn, cognac, droge marinade, kruiden, madeira, olijfolie, peper, port, vet spek, wildbouillon, wildzwijnbout, witte wijn en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Hertenstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroenschil, geklaarde boter, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peper, plantaardige olie, rode-bessenjam, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, wildfond, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevuld konijn - coniglio ripieno

Ingrediënten:
boter, brood, droge witte wijn, ei, gekookte ham, italiaanse saucijsen, knoflook, konijn, konijnenlever, olijfolie, peper, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Hert met room - cervo alla panna

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, droge witte wijn, hertenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, polenta, slagroom, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazantenravioli met rozemarijnjus

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, fazant, pancetta, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, plantaardige olie, room, sjalot, verse rozemarijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / pasta/noodles
Haal meer recepten op...