Op lage temperatuur gegaarde parelhoen met cantharellen en Calvados

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 55 in Eten en zo .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Heldere consommé van cantharellen met tapioca

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Heldere consommé van duif

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Koffie met een poesje

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bentley cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek