Recept uit NAJAT:
Zwarte auberginesaus
- Ingrediënten:
- artisjokken, aubergine, bladpeterselie, chilipeper, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, trompettes de la mort, ui, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, munt, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vegan, Schnell Schnell:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / lunch / buffet uit Love your lunch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial: