Recept van Francesca Kookt!:
Valentijnsmenu: Decadente aardappel uit de oven met room en knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, slagroom, tijm, vastkokende aardappel, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: