Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Gestoofde koolrabi met kip
- Ingrediënten:
- boter, bouillonpoeder, citroensap, gembersiroop, kipfilet, koolrabi, lente-ui, peper, sojasaus, stemgember en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, bouillon, bruine kippenbouillon, dragon, droge witte vermouth, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, kipfilet, madeira, melk, paneermeel, peper, peterselie, port, room, runderbouillon, slagroom, ui, vis, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Lunch uit Het kleine fornuis:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: