Recept uit Keukendagboek 2:
Mosselsoep met tomaten en basilicum
- Ingrediënten:
- citroensap, peterselie, brood, mosselen, schelpen, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui, water, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, gehakt, gember, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, pasta, peterselie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vruchtensap, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken: