109 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoederbloembotercitroenraspcitroensapeidooiereiwitgehaktgistkaneelknoflookmelkolieolijfoliepeperuivanillesuikervetwaterzonnebloemoliezoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elzas:

Rabarbertaart met meringue

Ingrediënten:
amandelmeel, bloem, boter, custard, ei, fijne rietsuiker, meringues, paneermeel, poedersuiker, rabarbersap en vanille-essence

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pruimengebak

Ingrediënten:
eieren, kwetsen, maïszetmeel, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanillesuiker, vetstof en zelfrijzend bloem

Soort:
koek en gebak
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kersenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kersen, kirsch, melk, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Broodpudding met kersen

Ingrediënten:
bakpoeder, eieren, bloem, suiker, boter, kersen, melk, oud witbrood, paneermeel, poedersuiker en tl geraspte citroenschil

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Gebakken pudding - leche frita

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, eidooier, eieren, kaneel, melk, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanillestokje en vet

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Vargabéles

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, citroenrasp, ei, engelenhaarspaghetti, kwark, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, vanillesuiker, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Kruisbessenplaatcake

Ingrediënten:
amandelschaafsel, eieren, bloem, kruisbessen, paneermeel, poedersuiker, roomboter, slagroom, bakpoeder, vanillesuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:

Crema Fritta met kriekensaus

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, geklaarde boter, kriekensaus, melk, paneermeel, pepermuntblad, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Simpele strudel - strudel semplice

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, melk, paneermeel, pitloze druiven, poedersuiker, room, rozijnen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Aranygaluska - Dukaten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, gist, melk, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, suiker, suikerklontjes, vanillesuiker, walnoten en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Apfelstrudel

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, kaneel, meel, noten, olie, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, rum, suiker, zout en zure appels

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:

apfelstrudel

Ingrediënten:
amandelschilfers, appels, bloem, boter, bruine suiker, citroen, ei, hazelnoten, kaneel, melk, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, rum en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Heel Holland Bakt en de Amandeltulband van Rutger

Ingrediënten:
amaretto, bakpoeder, blanke rozijnen, bloem, citroenrasp, poedersuiker, citroenrasp, donkere rozijnen, eieren, gemalen amandelen, gewelde abrikozen, ei, kristalsuiker, vanillearoma, paneermeel, boter, witte basterdsuiker en zout

Haal meer recepten op...