Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, gehakt, hamburgers, ketchup, kip, knoflook, komijn, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, rundergehakt, tomatenpuree, ui, vet, vleesvervanger, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Home made:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit singapore:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: