Recept uit De Smaakbijbel:
Dhal met komijn en citroen
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilipeper, citroensap, citroenschil, garam masala, gember, komijn, kurkuma, splitkikkererwten, ui en water
- Soort:
- stoofgerecht / veganistisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, fruit, garam masala, gehakt, gemberpoeder, groentebouillon, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, kurkuma, olijfolie, peper, specerijen, tomatenpuree, ui, water, wortel, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Verrot lekker:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Puur India:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: