Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Nieren met witte wijn en rijst
- Ingrediënten:
- boter, kalfsnier, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, paneermeel, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit Rijst & risotto:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: