Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Kruiden-roomsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, oregano, room, rozemarijn, salie, ui, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogde oregano, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, runderbouillon, sjalot, tijm, tomatenpuree, tuinkruiden, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: