Recept uit Het Franse bakboek:
Pizza Margherita
- Ingrediënten:
- basilicum, gedroogde gist, gedroogde oregano, gemalen zwarte peper, bloem, knoflook, water, olijfolie, tafelzout, tijm, trostomaten en uien
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroensap, ei, gedroogde oregano, gist, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Pure Foodie: