227 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijfruitgranengroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapastapeperpeterseliespecerijentijmtomaatuivetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tagliatelle met garnalen en pistachenoten

Ingrediënten:
basilicum, courgette, garnalen, olijfolie, oregano, peper, pistachenoten, sjalot, tagliatelle en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Kraaikophoen met piperade

Ingrediënten:
basilicum, courgette, gele paprika, groene olijven, knoflook, kraaikophoenderbouten, olijfolie, oregano, rode paprika, trostomaat, ui en venkel

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met groenten en kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bonenkruid, courgette, groene paprika, majoraan, olijfolie, oregano, ricotta salata, spaghetti, tomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tian

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bruine suiker, courgette, kerstomaat, olijfolie, oregano, sjalotten, knoflook, tijm, tomaten, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vegetarische hutsepor

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, gele paprika, kerstomaat, olie, oregano, peper, peterselie, rode bonen, sluimererwten, tijm, uien en zout

Soort:
groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, brood, buffelmozzarella, cherrytomaten, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, komkommer, oregano, pecorino, radicchio, rode wijnazijn, romeinse sla, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Minestrone

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, doperwt, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, palmkool, parmezaanse kaas, pesto, prei, risottorijst, seizoensgroenten, tuinboon, uien, venkel en winterpeen

Soort:
soep/bouillon / groente
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Groentepizza

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde rozemarijn, harde geitenkaas, courgette, olijfolie, oregano, pizzadeeg, suiker, knoflook, tomatenpuree, tomaten uit blik, uien en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, courgette, knoflook, olijfolie, oregano, paprika's, peper, tijm, tomaten, uien, water en zout

Soort:
groente
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Italiaanse groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, maggi, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Haal meer recepten op...