Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Kalfsoester met aubergine en tomaat
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, fontina, kalfsoesters, oregano, peper en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, gedroogde oregano, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit #watetenwevandaag:
Amuse / picknick / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Amuses & Appetizers - FunFood:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: