Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroensap, ei, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: