Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, knoflook, kruiden, mayonaise, melk, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, ui, witte peper, wortel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!: