Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, eidooier, kaneel, knoflook, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rundvlees, suiker, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, water, witte peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Home made:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Baru Belanda:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman: