Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bladpeterselie, bloem, citroen, ei, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, lamsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: