Hamam mahshy bi lahm - Duif met vleesvulling

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 371 in De Joodse keuken .

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Duiven met citroen - piccioni all'agro

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gevulde, gebraden duiven en kuikens of poussins met kippenlevervulling met nootmuskaat

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Gegrilleerde duiven - piccione alla griglia

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Hsi tse'kuo yu k'e - Gestoofde duif

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas