79 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercayennepepereikaneelknoflookkomijnolieolijfoliepaprikapeterselierijstrode paprikaspecerijensuikertomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Okinawa Taco Rijst

Ingrediënten:
cheddarkaas, chilipoeder, gedroogde oregano, ijsbergsla, kerstomaat, knoflookpoeder, paprikapoeder, rijst, rode ui, rundergehakt, sojasaus, knoflook, gemalen komijn, zout, tonkatsusaus, uienpoeder en zwarte peper

Recept van Mijn Recepten:

Uiensoep maaltijdsoep

Ingrediënten:
kerrie, oude kaas, paprikapoeder, peper, runderbouillonblokje, rundergehakt, tijm, toast, tomaat, tortellini, ui en zout

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Pasta Met Courgette, Roomsaus En Zalm

Ingrediënten:
olijfolie, belegen kaas, cayennepeper, courgette, crème fraîche, dille, gerookte zalm, gezeefde tomaten, witte wijn, komijn, olijfolie, paprikapoeder, pasta, penne, rundergehakt, sjalotjes, tortilla, ui, verse peper en zout

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Canneloni

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, doperwten, melk, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, voorgekookte canneloni, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / ovenschotel
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Gehaktschotel met sperziebonen

Ingrediënten:
boter, sperziebonen, gedroogde tijm, gemalen kaas, ui, kruimige aardappelen, melk, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rode paprika, rundergehakt en zout

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Gefillte feffers - Gevulde paprika's

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipoeder, ei, groene paprika, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rijst, rundergehakt, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees / groente
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Gevulde paprika's in tomatensaus

Ingrediënten:
augurk, boter, djinten, gezeefde tomaten, kaneel, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, rode paprika, rode wijn, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Gehaktflappen

Ingrediënten:
cayennepeper, knoflook, komijn, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode peper, rundergehakt, knoflook, ui en zout

Een recept uit Andrea Tegel

Recept van Annie Pannie:

Griekse tortillataart

Ingrediënten:
cherrytomaatjes, feta, kaas, knoflook, komijnzaad, linzen, oregano, paprika, paprikapoeder, peper, rode ui, rundergehakt, nootmuskaat, tomatenblokjes, tortilla wraps en spinazie

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Kofta b'siniyah

Ingrediënten:
boter, citroen, gemalen piment, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, lamsgehakt, mild paprikapoeder, nootmuskaat, peterselie, pijnboompitten, rode chilipeper, rundergehakt, tahinpasta, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Gevulde aardappelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, charlotte aardappels, ei, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemalen piment, gerookt paprikapoeder, kaneel, karwijzaad, knoflook, koriander, mild paprikapoeder, nicola aardappel, olijfolie, rode chilipeper, rundergehakt, tamarindepasta, tijm, tomaat in blik, ui, wittebroodkruim, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pittige gehakttaart

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, gedroogde chilivlokken, gedroogde munt, gemalen piment, kaneel, korstdeeg, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, rundergehakt, saucijzenvulling, suiker, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pittige gehakttaart

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, gedroogde chilivlokken, gedroogde munt, gemalen piment, kaneel, korstdeeg, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, rundergehakt, saucijzenvulling, suiker, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...