Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Dolma's met dille en lamsgehakt
- Ingrediënten:
- basmatirijst, citroensap, dille, griekse yoghurt, knoflook, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, ui en wijnbladeren
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basmatirijst, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, groene paprika, groente, kaneel, koriander, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Lunch / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Chez Adriaan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Culinaria España:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Francesca Kookt!:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: