Avondmaal uit Fresh en light:
Linzenfalafel met knoflook-yoghurtsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, bladgroente, broodkruim, bruine linzen, citroenrasp, citroensap, ei, knoflook, komijn, korianderblaadjes, ricotta, tahin en yoghurt
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witbrood, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / lunch / voorgerecht uit Eten en zo:
Recept uit De Dikke van Dam:
Snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino: