Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Kip met zwarte bonen en shiitake
- Ingrediënten:
- donkere sojasaus, gedroogde shiitake, gezouten zwarte boontjes, kipdrumsticks, knoflook, suiker en ui
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, bamboescheuten, bruine suiker, droge sherry, fijne kristalsuiker, gember, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, neutrale olie, olie, rijstwijn, rijstwijnazijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit I love groente:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek: