Umamibouillon met gepocheerde makreel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 183 in Heston Blumenthal thuis .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
koude sauzen en bouillons / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tonijnsaus (warm)

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Bucatini met groene tomaten

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Ring van tomatengelei

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gevulde tomaten met tonijn

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel