Bonitovlokken

Bonitovlokken wordt beschouwd als bonito.

Alternatieve naam: gedroogde bonitovlokken.

Zoek naar bonitovlokken in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bonitovlokken in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bonitovlokken recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bonitovlokken:

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

dashi

Ingrediënten:
bonitovlokken en kelp

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Dashi

Ingrediënten:
bonitovlokken en kombu

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Kombu-bonitoazijn

Ingrediënten:
bonitovlokken, kombu en rijstazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Zeebouillon & sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
enokipaddestoelen, gedroogde bonitovlokken, kombu, shiso-bladen en sint-jakobsschelp

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Heldere schaaldierenbouillon

Ingrediënten:
bonitovlokken, citroengras, djeroek poeroet, rode currypasta, schaaldierenbouillon en tosazusaus

Soort:
bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Sous Vide Ponzu

Ingrediënten:
bonitovlokken, kombu rishiri, mirin, rode rijstazijn, sake, tamari, sojasaus, usi-kuchi-shoyu, sudachi (japanse limoen) en yuzu

Soort:
fruit
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Paksoi & gedroogde bonito

Ingrediënten:
cashewnoten, gedroogde bonitovlokken, hazelnootolie, paksoi, tahin en umeboshi-azijn

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Ikayaki gegrilde vis

Ingrediënten:
bonitovlokken, katsuobushi, kewpie-mayonaise, octopustentakels, olijfolie, pulpo, sesamzaad en srirachasaus

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Recept uit Mas is meer:

Vinaigrette

Ingrediënten:
bonitovlokken, dashiazijn, druivenpitolie, olie van gedroogde gambakoppen, japanse peperplant, shisoblad, watermeloensap en xanthaangom

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Japanse dipsaus

Ingrediënten:
dashi, donkere sojasaus, gedroogde bonitovlokken, gedroogde garnalen, mirin en suiker

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Ramen stock powder

Ingrediënten:
bonitovlokken, bosui, chinese bouillon, gedroogde coquilles, japanse bouillon, knoflook, kombu, smithfield ham en witte sojasaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Daishi

Ingrediënten:
bonitovlokken, kombu, rijstwijn, sake, sojasaus, water en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kombu dashi

Ingrediënten:
bonitovlokken, gember, kombu en water

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met krabvlees-radijspakketjes

Ingrediënten:
bonitovlokken, china rose radijs, enoki, heldere schaaldierenbouillon, korianderbloempjes, krabvlees, lime, mizunabloemen, olijfolie, peper, pomelo, shisoblaadjes, thaise basilicum en umeboshi

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Tempura

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bonitovlokken, dashi, eidooier, ijswater, kombu, mirin, rettich, reuzengarnaal, rode paprika, sake, sojasaus en sperziebonen

Keuken:
Aziatisch / Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur