Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, groente, hamburgers, knoflook, kruidnagel, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rundergehakt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Honey & co:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: