Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Spanje:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: