Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington: