Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Kipfilet met amandelen
- Ingrediënten:
- amandel, bosui, eierdooier, gember, groene paprika, kipfilet, olie, peper, rijstwijn, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroen, eiwit, gemberpoeder, kip, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïzena, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, prei, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, suiker, taugé, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier: