Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | chilipeper, droge sherry, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker, tofu, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur: