Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | chilipeper, droge sherry, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker, tofu, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Simpel:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Bijgerecht uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Oh My Dish:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch: