Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kipfilet met dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, dragon, droge witte wijn, kipfilet, kippenbouillon, peper, room, selderij, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroensap, cognac, croutons, droge witte wijn, kervel, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, room, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, visbouillon, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: