Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Toscaanse boterige zalm
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, sla, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers: