Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, patentbloem, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.: