Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gebraden kalfsvlees met mayonaise en hardgekookt ei
- Ingrediënten:
- citroensap, ei, kalfslende, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, fruit, kalfsgehakt, knoflook, lamsgehakt, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas: