Recept uit De pastabijbel:
Spaghetti met eieren, spek room
- Ingrediënten:
- crème fraîche, ei, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: