Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Gebraden lamsvlees met tomaten en pasta
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsvlees, laurier, oregano, orzo, peper, suiker, tomaten uit blik, water en zout
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bier, bloem, bot, citroen, citroensap, fruit, gember, kaneelstokje, ketjap manis, knoflook, lamsgehakt, laurier, olie, peper, sjalot, tijm, ui, vlees, wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Spis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Istanbul: