Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Moegalgal (Gestoofd lams- of kalfsvlees)
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsvlees, knoflook, lamsvlees, peper, vlees en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, fruit, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Kooktechnieken:
Basisrecept uit Portfolio:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Spice Wise:
Basisrecept uit Portfolio:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kooktechnieken: