Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Kip in room
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud: