Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Wortelsalade met kardemom, gember & citroen
- Ingrediënten:
- citroensap, gemalen kardemom, gemberwortel, munt, olijfolie, rode ui, suiker, witte peper, wortel en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, boter, citroenschil, ei, gemberpoeder, kaneel, kipfilet, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, olie, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Picknick / diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit Fresh en light:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër: