Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Koele meloensoep met gember en ham
- Ingrediënten:
- basilicum, canteloupemeloen, chilipeper, citroensap, gember, parmaham, serranoham, sjalot en stokbrood
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, chilipeper, garam masala, gemalen komijn, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, vissaus, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken: